تزریق فیلر

تزریقات جوانسازی پوست

تکنسین در حال لیزر ناحیه بیکینی مراجعه کننده - لیزر بیکینی شامل کجاست

لیزر بیکینی شامل کجاست؟

وجود مو در همه بخش‌های بدن کاملاً طبیعی است. یکی از مهم ترین نواحی بدن که خیلی از خانم‌ها برای لیزر آن اقدام می‌کنند، بیکینی است. با این حال، برخی از خانم‌ها نمی‌دانند که لیزر موهای زائد بیکینی شامل کجاست؟ ما در این مقاله، برای شما توضیح می‌دهیم که لیزر این قسمت شامل چه قسمت‌هایی از بدن می‌شود و برای موفقیت آمیز بودن این عمل، باید چه کارهایی انجام دهید. بیکینی یکی از مهم ترین بخش‌های بدن خانم هاست که اهمیت زیادی در سلامت و بهداشت آن‌ها دارد.

لطفا جهت رزرو نوبت و یا مشاوره تخصصی از طریق یکی از راه های ارتباطی زیر اقدام کنید:

آنچه می خوانید:
اشتراک گذاری صفحه
همچنین بخوانید
مرکز تخصصی دکتر مصطفی مهدوی نیا | لیزر بیکینی شامل کجاست؟

لیزر بیکینی شامل کجا است؟

مهم ترین مسئله ای که خیلی از خانم‌ها قبل از این عمل می‌پرسند، این است که لیزر این قسمت شامل کجاست و چه بخش‌هایی از بدن را بیکینی می‌گویند؟ با این حال، خیلی از خانم‌ها خجالت می‌کشند درباره مناطق بیکینی خود با اپراتور لیزر صحبت کنند. بیکینی به بخش‌هایی گفته می‌شود که لباس زیر شما آن‌ها را می‌پوشاند. علاوه بر این، کمی‌خارج از لباس زیر، یعنی بخش‌های داخلی ران پای شما نیز شامل بیکینی می‌شود. لازم به ذکر است که باسن و خط باسن جزو لیزر موهای زائد بیکینی نیستند و برای این نواحی، باید به صورت مجزا هزینه بپردازید.

لیزر بیکینی یعنی چه؟

اصلاً لیزر موهای زائد در بیکینی چیست؟ در واقع، لیزر بیکینی به عملی گفته می‌شود که در آن با استفاده از دستگاه‌های مخصوص، فولیکول‌های مو را تحت تاثیر قرار داده و باعث ریزش موهای زائد در این نواحی می‌شوند. به بیان دیگر، می‌توان این گونه گفت که لیزر بیکینی به فرآیندی گفته می‌شود که در آن اپراتور لیزر، از دستگاه‌های مخصوصی استفاده کرده که با تأثیر بر فولیکول‌های موهای زائد در بیکینی، به ریزش آن‌ها بعد از چند روز منجر می‌شود.

  1. توجه داشته باشید که همان لحظه که لیزر پایین تنه برای شما انجام شد، موها دچار ریزش نمی‌شوند و برای این امر، باید کمی صبر کنید. در صورتی که بدانید لیزر بیکینی شامل کجاست و چه بخش‌هایی از بدن را بیکینی می‌گویند، می‍‌توانید به این نواحی بدن خود به خوبی دقت کنید.
  2. با توجه به این نواحی از بدن خود، متوجه می‌شوید که تقریباً بعد از 10 روز از گذشت فرایند لیزر که موها به حالت طبیعی رشد کردند، دچار ریزش خواهند شد. لیزر بیکینی می‌تواند یکی از بهترین روش‌ها در مقایسه با شیو کردن شناخته شود و شما می‌توانید برای همیشه از شر موهای زائد و ضخیم این بخش از بدن خود خلاص شوید.

لیزر کردن ناحیه بیکینی

لیزر بیکینی چه عوارضی دارد؟

ممکن است برخی از خانم‌ها بعد از اینکه بفهمند که لیزر بیکینی شامل کجاست فکر کنند که این لیزر باعث ناباروری می‌شود. حتی خیلی از افراد این شایعه را باور دارند. این در حالی است که این موضوع به هیچ عنوان درست نبوده و لیزر به هیچ عنوان نمی‌تواند باعث ناباروری شود. زیرا این عمل فقط روی فولیکول‌های مو تأثیر می‌گذارد که آن هم بعد از گذشت چندین جلسه، جواب می‌دهد. و همین دلیل هم می‌توان مطمئن شد که لیزر بیکینی هیچ ربطی به ناباروری ندارد. در شرایط کلی، لیزر بیکینی یکی از کم عارضه ترین و امن ترین روش‌ها برای از بین بردن موهای زائد است. در مقایسه با سایر روش‌ها مانند اپلاسیون، لیزر موهای زائد در ناحیه بیکینی به هیچ عنوان باعث افتادگی پوست نمی‌شود و در عین حال، به شما کمک می‌کند که برای همیشه موهای زائد ناحیه بیکینی خود را از بین ببرید. البته این مسئله درباره عوارض کلی و جدی لیزر بیکینی است. معایب لیزر موهای زائد برای بیماران پوستی نیز یکی از چالش‌هایی که باید در نظر گرفته شود.

علاوه بر این، برخی از افراد فکر می‌کنند لیزر می‌تواند باعث بروز سرطان شود. این باور هم کاملاً غلط بوده و لیزر موهای زائد در ناحیه بیکینی هیچ ارتباطی با سرطان ندارد. زیرا این عمل فقط بر فولیکول‌های مو در سطح پوست تأثیر می‌گذارد و هیچ ارتباطی به بخش‌های عمقی پوست ندارد. پس می‌توان با اطمینان گفت که تنها هدف اشعه‌های لیزر، فولیکول‌های مو است و اینکه لیزر بیکینی شامل کجاست هیچ تاثیر منفی بر بخش‌های دیگر بدن و بروز سرطان ندارد.

عوارض جانبی لیزر

در برخی از افراد که پوست خیلی حساسی دارند، ممکن است بعد از لیزر بیکینی مشاهده کنند که این ناحیه از بدن آن‌ها دچار قرمزی و التهاب شده است. این التهاب در صورتی که خفیف باشد، کاملاً طبیعی است و اصلاً نیازی به نگرانی نیست. فقط کافی است که تا چند ساعت به آن ناحیه آب نزنید و ببینید که بعد از گذشت چند روز، این قرمزی و التهاب هم از بین خواهد رفت.

عوارض لیزر بیکینی در صورت مراجعه به کلینیک غیر معتبر

برای جلوگیری از هرگونه عوارض باید به کلینیک مجهز و پزشک متخصصی برای انجام این عمل مراجعه کنید. زیرا این ناحیه از بدن تأثیر بسیار زیادی در سلامت کلی بدن بانوان دارد و اگر فرد غیر متخصص و با تجربه ای این کار را انجام دهد، می‌تواند باعث آسیب به پوست شود. از طرف دیگر، در صورتی که به کلینیک غیر معتبری برای لیزر موهای زائد در ناحیه بیکینی مراجعه کنید، این احتمال وجود دارد که دچار عفونت شوید. زیرا قبل از شما نیز افراد دیگری برای لیزر بیکینی به این مراکز مراجعه می‌کنند و در صورتی که کلینیک مورد نظر شما اعتبار کافی نداشته باشد، احتمال دارد بدون تمیز و استریل کردن هندپیس لیزر، از آن برای لیزر بیکینی شما نیز استفاده کند. این مسئله احتمال بروز عفونت را در شما دوچندان می‌کند. علاوه بر این، نداشتن تخصص و تجربه کافی توسط اپراتور لیزر، می‌تواند باعث بروز اسکار در پوست بدن شود. همچنین خیلی مواقع این امکان وجود دارد که پوست شما در ناحیه بیکینی تغییر رنگ دهد.

برای جلوگیری از بروز این مشکلات، می‌توانید برای لیزر بیکینی خود به کلینیک زیبایی دکتر مهدوی نیا مراجعه کنید که با رعایت کامل نکات بهداشتی، لیزر موهای زائد ذر ناحیه بیکینی را با روشی کاملاً امن و مطمئن انجام دهید.

خانمی که لیزر موهای زائد بیکینی انجام داده است.

رعایت ۱۰ تا از نکات مراقبت بعد از لیزر بیکینی

مراقبت‌های قبل و بعد از لیزر می‌تواند تأثیر زیادی در اثربخش بودن این عمل داشته باشد. برای مثال، قبل از شروع جلسه لیزر باید موهای بدن خود را کاملاً شیو کرده باشید که هیچ گونه مویی در این ناحیه نباشد. علاوه بر این، تمیز بودن بیکینی قبل از لیزر می‌تواند تأثیر زیادی در افزایش رضایت بخشی آن داشته باشد. بعد از این که متوجه شدید لیزر بیکینی شامل کجاست و برای این عمل به کلینیک مورد نظر خود مراجعه کردید، باید تمام مراقبت‌های زیر را در نظر داشته باشید تا عوارض لیزر بیکینی برای شما به حداقل برسد. این مراقبت‌ها شامل موارد زیر می‌شود که باید حداقل تا 1 یا 2 روز بعد از لیزر بیکینی، آن‌ها را رعایت کنید.

  1. پوشیدن لباس نخی و آزاد
  2. شیو نکردن موهای بیکینی تا 3 روز بعد از لیزر
  3. لمس نکردن ناحیه بیکینی بعد از لیزر
  4. فشار ندادن ناحیه بیکینی حداقل تا 4 یا 5 روز بعد از لیزر
  5. عدم استفاده از کرم های سفید کننده یا محصولات دارای رایحه تا 2 روز بعد
  6. استفاده از ژل 100 درصد آلوورا برای ناحیه بیکینی
  7. نرفتن به سونا و جکوزی تا چند روز ابتدایی بعد از لیزر
  8. تمیز و خشک نگه داشتن ناحیه بیکینی به مدت 48 ساعت
  9. استفاده از آب ولرم هنگام دوش گرفتن
  10. خودداری از انجام فعالیت‌های ورزشی و تحرکات سنگین

علاوه بر تمام مراقبت‌هایی که در بالا گفتیم، بازهم این امکان وجود دارد که بعد از لیزر بیکینی در این ناحیه از بدن خود تاول یا دلمه مشاهده کنید. در این صورت، به هیچ عنوان به این نواحی از بدن خود دست نزنید و از خاراندن آن‌ها خودداری نمایید.

به جز مراقبت‌های بعد از لیزر، شما باید مراقبت‌های بین جلسات مختلف لیزر رعایت کنید. پس بعد از این که متوجه شدید لیزر بیکینی شامل کجاست و چه بخش‌هایی از بدن را شامل می‌شود، باید بدانید که در طول دوره درمان خود، به هیچ عنوان از کرم‌های برنزه استفاده نکنید. علاوه بر این، برای شیو کردن موهای بیکینی خود، فقط از روشی استفاده کنید که موها‌ تراشیده شوند و از کندن موها از ریشه خودداری نمایید. این عمل در کلینیک زیبایی دکتر مهدوی نیا بدون هیچ گونه عارضه و خطری انجام می‌شود. به همین دلیل هم اگر نگران سلامتی خود هستید، ما در کلینیک زیبایی مهدوی نیا، شما را مطمئن می‌کنیم که هیچ مشکلی از نظر پوستی و چه از نظر سلامتی برای شما پیش نخواهد آمد.

سوالات متداول | FAQ

در صورتی که به یک کلینیک معتبر و مجهز برای لیزر بیکینی مراجعه کنید، این عمل باعث بروز زگیل تناسلی نخواهد شد.
این تصور کاملا اشتباه است و لیزر بیکینی به هیچ عنوان نمی تواند باعث نازایی در خانم ها شود. زیرا این عمل فقط فولیکول های مو را تحت تاثیر قرار می دهد و به هیچ عنوان توانایی نفوذ به نواحی عمیق تر پوست را ندارد.
سایر پست ها
مردی که از عرق زیاد زیربغل خود رنج میبرد | بوی بد زیر بغل
بوتاکس عضلات و بافت صورت را فلج می کند به همین خاطر بسیاری این سوال را دارند | افتادگی پوست با بوتاکس
ورم بعد از تزریق ژل لب چند روز طول میکشد ؟
لیفت صورت خانمی که به کلینیک مراجعه کرده | عوارض لیفت با نخ