راه های بسیار متفاوتی برای از بین بردن موهای زائد وجود دارد که هر کدام از این روش ها دارای مزایا و معایب خود هستند. روشی که امروزه برای از بین بردن موهای زائد استفاده می شود، لیزر موهای زائد است که بسیار مناسب و اثربخش است. دستگاه های بسیار متفاوتی برای لیزر موهای زائد وجود دارد که هر کدام از این دستگاه ها برای یک طیف رنگ پوست کاربرد دارند. اگر قصد تغییر دستگاه لیزر در میان جلسات لیزر خود را دارید در این مقاله با ما همراه باشید.
لیزر موهای زائد از جمله روش های موثر در از بین بردن موهای زائد بدن است که در چند سال اخیر طرفداران بسیاری در کل دنیا پیدا کرده است. این روش همچنان با گذشت زمان مورد استقبال افراد بیشتری نیز قرار می گیرد و صنعتی رو به رشد محسوب می شود. بهتر است پیش از شروع روند درمانی دستگاه لیزر خود را به درستی انتخاب نمایید که مجبور به تغییر دستگاه لیزر در میان جلسات لیزر نشوید. هر یک از این دستگاه ها برای یک نوع شرایط بدنی مناسب است و عملکردهای متفاوتی دارد که شما قبل از شروع دوره درمان باید نسبت به آنها آگاهی کامل داشته باشید.
دستگاه لیزر باید نفوذ بسیار عمیقی در پوست داشته باشند تا به فولیکول مو رسیده و ریشه مو را بسوزاند. دیگر فاکتور مهمی که در محدودهی طول موج تاثیرگذار است، میزان ملانین موجود در مو است. در واقع ملانین اصلی ترین ماده موجود در مو اپیدرمیس یا لایه بیرونی پوست است که نور را جذب می کند. مهم ترین فاکتور انتخاب دستگاه لیزر موهای زائد را می توان رنگ پوست عنوان کرد چرا که این مورد در فرآیند از بین بردن موهای زائد توسط لیزر بسیار حائز اهمیت است. هرچه پوست تیره تر باشد باید از لیزر مو با طول موج بلندتری برای آن استفاده کرد تا هنگام حذف موهای زائد با لیزر، پوست آسیب نبیند.
یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از مراجعه کنندگان را درگیر می کند این است که تغییر دستگاه لیزر در میان جلسات لیزر ممکن است؟ در پاسخ به این سوال باید گفت که این تصمیم نیازمند به یک قاعده کلی است؛ اینکه تغییر دستگاه لیزر از دستگاه ضعیف به قوی هیچ مشکلی در روند درمان شما به وجود نمی آورد. اما در صورتی که از دستگاه قوی به یک دستگاه ضعیف تر کوچ کنید، قطعا موهای شما تحریک خواهد شد و ممکن است روند درمان شما را دچار اختلال کند.
همانطور که پیش تر به آن اشاره شد، تغییر دستگاه لیزر در میان جلسات لیزر در صورتی که یک دستگاه هم رده و یا قوی تر را انتخاب کنید قطعا در پروسه لیزر شما هیچ گونه مشکلی رخ نخواهد داد. اما در صورت انتخاب یک دستگاه ضعیف تر، ممکن است موهای زائد شما مجدد شروع به رشد کند و به نتیجه دلخواه خود نرسید.
شایان ذکر است که به صورت کلی روند درمان لیزر موهای زائد، یک پروسه زمان بر است و برای اینکه به نتایج دلچسبی برسید نیازمند صبر و شکیبایی است.
لیزر موهای زائد روش اثربخشی برای از بین بردن آنها است اما آنچه در این خصوص دارای اهمیت است این است که تمامی افراد باید به طور منظم چندین جلسه درمانی را انجام دهند تا موفق به کسب نتیجه مطلوب شود. تغییر دستگاه لیزر در میان جلسات لیزر در صورتی که دستگاه انتخابی قوی تر باشد، تعداد جلسات شما بیشتر نخواهد شد بلکه ممکن است به روند درمان شما سرعت ببخشد.
برای تعیین تعداد جلسات مورد نیاز در رفع کامل موهای زائد، نمی توان یک عدد مشخص عنوان کرد چرا که این مورد از هر فرد به فرد دیگر متفاوت است. از جمله مهم ترین این عوامل می توان به تنوع، رنگ و ضخامت پوست و موهای زائد افراد اشاره کرد. به عنوان
مثال انجام درمان زیبایی لیزر موهای زائد بدن در افرادی که موهای روشن، بلوند، قرمز و یا مایل به خاکستری دارند تاثیر کمتری دارد و این افراد برای از بین بردن کامل موهای خود باید تعداد جلسات بیشتری را پشت سر بگذارند.
با توجه به عوامل بیولوژیکی و محیط زندگی، هر فردی می تواند یک نوع خاصی از پوست و مو را دارا باشد که این مسئله تاثیر مستقیم در میزان تعداد جلسات مورد نیاز لیزر موهای زائد خواهد داشت. تعیین تعداد جلسات مورد نیاز حتی در نواحی مختلف بدن و همچنین با توجه به جنسیت فرد هم می تواند متفاوت باشد. در نهایت این پزشک متخصص شما است که این تعداد جلسات را با توجه به ویژگی های فردی شما تعیین می کند. در حالت کلی اما تمامی افراد به صورت میانگین برای از بین بردن موهای زائد بدن خود با دستگاه های لیزر به 6 الی 8 جلسه نیاز دارند. گفتنی است که این تعداد می تواند در برخی افراد بیشتر و یا کمتر باشد که برای کسب اطلاعات بیشتر باید به صورت حضوری به کلینیک و پزشک مورد نظر خود نیز مراجعه کنید.
انجام لیزر موهای زائد اگر به صورت اصولی انجام شود، عوارض خاصی ندارد. تنها زمانی فرد دچار عوارض پس از لیزر می شود که دستگاه لیزر استاندارد نباشد و یا اپراتور دستگاه، فردی با تجربه و آموزش دیده نباشد. در واقع در این روش تنها لایه سطحی و فولیکول مو تحت تاثیر قرار می گیرد و وارد اندام های داخلی بدن نمی شود. به همین علت، باید در انتخاب مرکز لیزر مناسب که نیروهای با تجربه و کارآزموده ای داشته باشد از مهم ترین اقدامات شما قبل از شروع درمان است. درد، خارش، سوختگی و قرمزی و… از جمله عوارضی هستند که در مواجهه با اپراتور بی تجربه و دستگاه غیر استاندارد تجربه خواهید کرد. توجه داشته باشید که این عوارض سطحی و موقتی بوده و با گذشت زمان بهبود می یابد. التهاب جزئی و قرمزی پوست از عوارض لیزر موهای زائد است که بعد از چند ساعت برطرف خواهد شد. این موارد اگر در نواحی حساس باشد عوارض آن نیز بیشتر خواهد بود اما جای نگرانی نیست و به زودی برطرف خواهد شد. این اثرات مشابه چیزی است که پس از اپیلاسیون و یا سایر روش های حذف موهای زائد رخ می دهد. سوزش پوست معمولا پس از گذشت یک ساعت بعد از انجام لیزر موهای زائد فروکش می کند. همچنین برای تسریع بهبود می توانید از کمپرس یخ استفاده کنید.
امتیاز شما به این پست