لیزر بیکینی دختران در یک کلینیک تخصصی

آشنایی با ۹ روش پیشگیری از عوارض لیزر بیکنی دختران

آنچه می خوانید:
اشتراک گذاری صفحه
همچنین بخوانید
دکتر مصطفی مهدوی نیا | آشنایی با ۹ روش پیشگیری از عوارض لیزر بیکنی دختران

لیزر موهای زائد بیکینی در بین خانم ها بسیار پرطرفدار است. شاید شما نیز در مورد عوارض لیزر بیکینی دختران مطالبی شنیده باشید. به طور کلی، لیزر کردن مو های ناحیه بیکینی نتیجه مطلوبی را به خانم ها ارائه خواهد داد ولی عوارض جانبی کمی را هم به همراه دارد. عوارض لیزر بیکینی دختران، شامل مواردی از قبیل قرمزی، تورم، تحریک پذیری، التهاب، درد یا سوزش در زمان لیزد و پس از آن است. در برخی از موارد نادر، حتی امکان تغییر دادن رنگ پوست و خطر عفونت یا زخم نیز برای بیمار وجود دارد. ولی آیا لیزر کردن بیکینی برای دختران ضرر دارد؟ مهم ترین خطرات و عوارض لیزر بیکینی برای دختر ها چیست؟ آیا لیزر بیکینی باعث سرطان دختر ها می‌ شود؟ دختران از چه سنی می‌توانند لیزر بیکینی انجام دهند؟ با توجه به اهمیت این موضوع ما در مقاله زیر به بررسی عوارض لیزر بیکینی دختران می پردازیم.

مهمترین خطرات و عوارض لیزر بیکینی دختران

در حالی که لیزر موهای زائد بیکینی فواید زیادی دارد، اما هنوز هم خطرات و عوارض جانبی اندکی خواهد داشت. به منظور جلوگیری از عوارض جانبی بالقوه و ناخوشایند لیزر بیکینی، توصیه می کنیم که حتما به کلینیک معتبری برای انجام این کار مراجعه کنید. برخی از شایع ترین عوارض لیزر بیکینی برای دختر، ناراحتی خفیف در ناحیه درمان پس از آن است که می توانند شامل تورم، قرمزی و تاول باشند. البته این عوارض جانبی، خفیف هستند و معمولاً در عرض یک تا سه روز برطرف می شوند. برخی از عوارض جانبی احتمالی جدی‌ تری نیز وجود دارد، که احتمال بروز کردن آن ها نادر است. این موارد شامل تغییرات رنگدانه (تیره یا روشن شدن پوست)، شیوع تبخال، تاول، زخم یا عفونت می باشند. احتمال بروز عوارض جانبی جدی‌ تر برای دخترانی که رنگ پوست تیره‌ تری دارند، بیشتر است. همچنین افرادی که رنگ پوست تیره دارند بیشتر در معرض خطر مواردی مانند سوختگی و آسیب دائمی دستگاه‌ های لیزر موهای زائد قرار می گیرند. یک خطر نادر این است که لیزر موهای زائد می تواند نتیجه معکوس داشته باشد و باعث افزایش رشد مو شود. 

۹ راهکار برای جلوگیری از عوارض لیزر بیکینی دختران

برای جلوگیری کردن از بروز عوارض لیزر بیکینی دختران، بهتر است بانوان مراقبت های گفته شده از سمت پزشک را به طور دقیق انجام دهند. برای جلوگیری کردن از عوارض لیزر بیکینی برای دختران باید به موارد زیر توجه نمایید. 

  1. یک مکان یا پزشک معتبر را برای انجام لیزر بیکینی انتخاب کنید. حتما برای جلوگیری کردن از به وجود آمدن عوارض لیزر بیکینی دختران، به چندین کلینیک معتبر مراجعه کنید و در مورد این که از چه دستگاهی استفاده می کنند و سطح مهارت آن ها در چه حدی است، سوالاتی بپرسید. اگر پوست تیره ای دارید، حتما به پزشک کلینیک نشان دهید تا متناسب با آن نوع و درجه دستگاه لیزر را تنظیم کند. همچنین برای جلوگیری از به وقوع پیوستن عوارض لیزر بیکینی مراقبت های گفته شده توسط پزشک یا اپراتور را چه قبل از و چه پس از درمان انجام می دهند.
  2. از پوشیدن لباس‌ های تنگ خودداری کنید. سعی کنید لباس های گشادی بپوشید که هوای آزاد بر روی سطح بیکینی به گردش دربیاید.
  3. پس از انجام دادن لیزر بیکینی، به سرعت به منزل برگردید تا آلودگی کمتری روی سطح بیکینی بنشیند.
  4. از پماد هایی همچون زینک اکساید بر روی محل لیزر  بمالید.
  5. حتما بر روی ناحیه تحت درمان کمپرس یخ قرار دهید.
  6. می توانید بر روی سطح ناحیه لیزر شده ژل آلوئه ورا بزنید.
  7. با آب داغ یا گرم محل لیزر را نشویید.
  8. 24 ساعت قبل از درمان ناحیه مورد نظر را اصلاح کنید. برای اینکه لیزر بتواند کار خود را انجام دهد و احتمال بروز عوارض لیزر بیکینی دختران کاهش یابد، حتما باید محل را اصلاح کرد.
  9. پس از لیزر از انجام سایر روش های رفع موهای زائد خود در بین جلسات لیزر خودداری کنید. حتی اگر متوجه رشد مجدد موها شدید، در برابر میل به خلاص شدن از شر آن ها مقاومت کنید. با توجه به این موضوع قبل یا در بین قرارهای لیزر، ناحیه مورد نظر را اپیلاسیون نکنید.

لیزر موهای زائد بیکینی برای دختران

آیا لیزر بیکینی باعث سرطان دخترها می‌شود؟ 

یکی از مهم ترین عوارض لیزر بیکینی دختران و بانوان که آن ها را نگران کرده است، احتمال ابتلا به سرطان می باشد. تاکنون هیچ شواهدی از ابتلا به سرطان پس از لیزر بیکینی در دختران مشاهده نشده است. به طور کلی  در لیزر بیکینی، هدف فولیکول‌ های مو می باشد و از آن جایی که پرتو نور به صورت عمقی به لایه های زیرین نفوذ نمی کند؛ در نتیجه نمی تواند به اندام‌ های درونی آسیبی بزند.

آیا لیزر بیکینی باعث ناباروری دختران می‌شود؟

از سایر نگرانی‌ های مربوط به عوارض لیزر بیکینی دختران، ناباروری است. بهتر است بدانید لیزر کردن مو های زائد ناحیه بیکینی به هیچ عنوان به تخمدان‌ ها یا رحم نفوذ نخواهد کرد؛ در نتیجه موجب نازایی یا ناباروری در دختر نمی شود. لیزر کردن بیکینی با کیست تخمدان هیچ رابطه ای ندارد و این روش درمانی به هیچ وجه موجب به وجود آمدن ناباروری یا کیست پلی کیستیک نمی گردد.

آیا لیزر بیکینی روی قاعدگی زنان و دختران تاثیر می‌گذارد؟

اصولا لیزر کردن بیکینی تاثیری در زمان قاعدگی دختران ندارد؛ چون که نهایتا عمق نفوذ اشعه های لیزر تا حدودا 3 میلی‌ متر در لایه های پوست می باشد و به همین دلیل نمی تواند تاثیر منفی روی پریودی داشته باشد. لیزر بیکینی بر روی چرخه قاعدگی هیچ تاثیری نخواهد داشت؛ در نتیجه قاعدگی دختر ها را نامنظم و مختل نمی‌ کند. پس از این بابت خیالتان راحت باشد و نگران عوارض لیزر بیکینی در دختران نباشید.

دختران از چه سنی می‌توانند لیزر بیکینی انجام دهند؟ 

به طور کلی، بهترین زمان برای انجام لیزر بیکینی در دختر های مجرد پس از رسیدن آن ها به بلوغ جسمی یا همان سن 15 سالگی می باشد. با توجه به این موضوع بهترین زمان و سن برای لیزر کردن بیکینی پس از پشت سر گذاشتن دوره بلوغ می باشد. یعنی زمانی که اولین دوره پریودی یا عادت ماهیانه تمام شده باشد؛ چون که اگر پیش از این دوره درمان لیزر شروع شود، امکان برگشتن موهای زائد مانند حالت اولیه زیاد وجود دارد.

سوالات متداول | FAQ

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها