یکی از بهترین روشهایی که خیلی از افراد برای از بین بردن موهای زائد بدن خود استفاده میکنند، لیزر است. با این حال، برخی مواقع لیزر روی پوست به خوبی جواب نمیدهد و نمیتوانید نتیجه ای که در ابتدا انتظار داشتید را از این عمل بگیرید. به نظر شما علت جواب ندادن لیزر موهای زائد چیست؟ چه مشکلی به وجود میآید که لیزر موهای زائد مثل چیزی که انتظارش را داشتیم، عمل نمیکند؟ دلایل مختلفی برای بروز این مشکل وجود دارند که ما در این مقاله آنها را بررسی میکنیم. در ادامه به علت جواب ندادن لیزر موهای زائد میپردازیم.
لیزر جواب نمیده؟
وقتی برای لیزر موهای زائد به کلینیک یا مرکزی مراجعه میکنید، اپراتور لیزر برای شما توضیح میدهد که احتمالاً بعد از گذشت 7 و نهایتاً 8 جلسه، موهای زائد بدن شما برای همیشه از بین خواهد رفت. حتی اگر تمام موها هم از بین نروند، به احتمال زیاد 80 تا 90 درصد آنها میریزند. با این حال، شاید بعد از مراجعه لیزر و اتمام تعداد جلسات روند درمان خود، متوجه شوید که لیزر آنقدر که باید، جواب نداده است. در این شرایط باید علت جواب ندادن لیزر مو را بدانید تا بتوانید قبل از لیزر، از بروز این مشکل جلوگیری کنید تا هزینه و وقتی که برای لیزر صرف کرده اید، هدر نرود.
دلایل جواب ندادن لیزر مو چیست؟
اگر شما بدانید چه دلایلی وجود دارند که باعث جواب ندادن لیزر موهای زائد میشوند، قبل از انجام این عمل بهتر میتوانید از بروز این مشکلات جلوگیری کنید. زیرا همان طور که میدانید، شما برای جواب گرفتن از لیزر، باید وقت و هزینه نسبتاً زیادی بپردازید. حالا اگر این عمل بعد از گذشت چندین جلسه به خوبی جواب ندهد، میتواند ضرر مالی زیادی به شما بزند. به همین دلیل هم ما در این بخش، برخی از مهم ترین دلایل جواب ندادن لیزر مو را نام میبریم.
مشکلات هورمونی
میتوان گفت که اولین علت جواب ندادن لیزر موهای زاند در بسیاری از افراد، مشکلات هورمونی است. در صورتی که به هر بیماری که منجر به به هم ریختن مشکلات هورمونی باشد مبتلا شوید، احتمال دارد که لیزر روی بدن شما جواب ندهد. به همین دلیل هم در صورت ابتلا به هریک از بیماریهای هورمونی مانند تیروئید، حتما این موضوع را به اپراتور لیزر گزارش دهید. به نظر شما چگونه میتوان به داشتن مشکلات هورمونی بدون دادن آزمایش پی برد؟ برای مثال، اگر در بخشی از صورت یا بدن خود موهای ضخیم زیادی دیدید، این احتمال را بدهید که به بیماریهای هورمونی دچار هستید.
بافت نازک مو
علت جواب ندادن لیزر موهای زائد میتواند بافت موی فرد متقاضی برای لیزر باشد. لیزر اثر فوق العاده خوبی بر موهای ضخیم و کلفت دارد. در عین حال، هرچه موهای شما ظریف تر و نازک تر باشد، احتمال این که لیزر روی آن جواب دهد هم پایین میآید. به همین دلیل هم پیشنهاد میکنیم برای بخشهایی از بدن خود برای لیزر به پزشک مراجعه کنید که موهای ضخیم و کلفتی دارد. اغلب مواقع، بخشهایی از بدن که با استفاده از تیغ شیو شده باشند، موهای ضخیم تری در میآورند. از این رو، اگر میخواهید بخشی از بدن خود را لیزر کنید، بهتر است از مدتها قبل، برای شیو کردن آن از تیغ استفاده کنید.
تیره بودن پوست
علت جواب ندادن لیزر موهای زائد میتواند به خاطر تیره بودن پوست نیز باشد. شاید برای شما جالب باشد که بدانید هرچه پوست شما روشن تر باشد، احتمال این که لیزر روی آن جواب ندهد دهم بیشتر است. از این رو، اگر پوست تیره تری داشته باشید، احتمال دارد لیزرهای معمولی کمتر بتوانند روی آن جواب بدهند. البته این مسئله تا حد زیادی به دستگاه لیزری که در کلینیک انتخابی شماست هم بستگی دارد.
دستگاه لیزر
همان طور که پیش از این نیز گفتیم، دستگاه لیزر نیز میتواند علت جواب ندادن لیزر مو باشد. دستگاههای متفاوتی برای لیزر موهای زائد وجود دارند که هر یک از آنها با کیفیت متفاوتی عرضه میشوند. دستگاههای قدیمی تر، کیفیت پایین تری دارند و به همین دلیل احتمال جواب دهی آنها کمتر میشود. این در حالی است که دستگاههای جدید و به روز، میتوانند تأثیر فوق العاده ای برای از بین بردن موهای زائد داشته باشند. برای مثال، دستگاه لیزر کندلا موجود در کلینیک دکتر مهدوی نیا، از به روزترین تجهیزات دنیا استفاده میکند و به همین دلیل هم میتوانید مطمئن باشید که برای همه تناژهای پوستی کاملاً مناسب است. حتی اگر پوست تیره ای دارید، در کلینیک دکتر مهدوی نیا میتوانید برای لیزر موهای زائد خود اقدام کنید و همچنان جواب خوبی هم بگیرید.
علت جواب ندادن لیزر مو میتواند تنظیم نبودن بخشهای مختلف دستگاه لیزر باشد. این مسئله میتواند منجر به سوزاندن پوست شود و در نتیجه، باعث میشود که خیلی از افراد فکر کنند لیزر به طور کلی، باعث سوزش و بروز این گونه عوارض میشود. در حالی که این گونه نبوده و فقط باید به کلینیکی مراجعه کنید که دستگاه به روز و مجهزی داشته باشد تا از بروز این گونه مشکلات جلوگیری کنید.
تکنسین و اپراتور بی تجربه
موضوع بسیار مهم دیگری که میتواند علت جواب ندادن لیزر موهای زائد باشد، تکنسین و اپراتور بی تجربه است. اگر عمل لیزر را در کلینیکی انجام دهید که اپراتورهای آن تجربه و تخصص کافی برای لیزر موهای زائد ندارند، این احتمال وجود دارد که از این عمل بعد از چندین جلسه هم جواب رضایت بخشی نگیرید علاوه بر جواب ندادن، تکنسین بی تجربه میتواند باعث سوزاندن پوست شما نیز شود. کسی که تجربه کافی در زمینه لیزر موهای زائد نداشته باشد، به خوبی نمیداند که هر دستگاه را برای چه نوع تناژ پوستی، باید در چه درجه ای تنظیم کند. ما در کلینیک دکتر مهدوی نیا، از تکنسینهای کاملا با تجربه و مجرب برای لیزر موهای زائد بهره میبریم. در نتیجه، احتمال بروز عوارض در این کلینیک تقریباً صفر است.
دلایل اثربخشی لیزر
در بالا علت جواب ندادن لیزر موهای زائد را به طور کامل متوجه شدید. حالا دلایلی وجود دارند که اگر آنها را رعایت کنید، احتمال این که لیزر به بهترین شکل ممکن برای شما جواب دهد، چند برابر میشود. مهم ترین مسائلی که برای افزایش اثربخشی لیزر میتوانید رعایت کنید، تمام موارد بالاست. برای مثال، برای این که مطمئن شوید که مشکل هورمونی ندارید، قبل از شروع جلسات لیزر آزمایش دهید. همچنین به کلینیکی مراجعه کنید که علاوه بر داشتن تکنسین با تجربه، دستگاه لیزر به روز و پیشرفته ای دارد و میتوانند لیزر موهای زائد را برای تمام تناژهای پوستی استفاده کنند. دلایل دیگری نیز برای اثربخشی این عمل وجود دارند که میتوانند حتی علت جواب ندادن لیزر مو نیز باشند. این دلایل عبارتند از:
رعایت فواصل زمانی مناسب
در اولین جلسه لیزر، اپراتور برای شما توضیح میدهد که احتمالاً بین 7 تا 8 جلسه باید برای لیزر موهای زائد مراجعه کنید تا جواب خوبی از آن بگیرید. این فاصله زمانی این جلسات باید تقریباً هر یک ماه یک بار باشد. رعایت نکردن فواصل زمانی نیز میتواند علت جواب ندادن لیزر مو باشد. به همین دلیل هم باید این فاصله زمانی را به طور دقیق رعایت کنید و دقیقاً سر یک ماه، برای لیزر مجدد به مرکز مورد نظر خود مراجعه کنید.
شیو کردن موها
علت جواب ندادن لیزر موهای زائد میتواند این مسئله باشد که برخی از افراد در فاصله زمانی طول دوره درمان خود، به جای شیو کردن موها، آنها را اپلاسیون میکنند. فراموش نکنید که کندن موها از ریشه میتواند اثربخشی لیزر را تا حد بسیار زیادی پایین بیاورد. افراد متخصص اعتقاد دارند که بهترین روش برای از بین بردن موها در فواصل درمان لیزر، شیو کردن است. به بیان دیگر، شما باید از روشی استفاده کنید که موها در آن قطع شوند و به هیچ عنوان موها را از ریشه نکنید. زیرا این مسئله باعث میشود که فولیکولهای مو ضعیف شده و در نتیجه، اثربخشی لیزر هم پایین بیاید.
برنزه نکردن پوست
برنزه کردن پوست نیز می تواند علت جواب ندادن لیزر موهای زائد باشد. زیرا این عمل روی فولیکولهای مو اثر میگذارد و باعث میشود که لیزر روی پوست شما جواب ندهد. در نتیجه، برای افزایش اثربخشی این عمل، پیشنهاد میکنیم که حداقل از یک ماه قبل از شروع روند درمان، در معرض مستقیم نور خورشید قرار نگیرید و پوست خود را برنزه نکنید. در صورتی که برای لیزر موهای زائد به کلینیک دکتر مهدوی نیا مراجعه کنید، میتوانید مطمئن باشید که احتمال این که از این روش جواب نگیرید، تقریباً صفر است.
فقط کافی است که بعد از مراجعه به این کلینیک، تمام نکات و موضوعاتی که گفتیم را رعایت کنید تا بعد از گذشت روند درمانی خود، نتیجه مورد انتظار خود را مشاهده کنید. دستگاه لیزر موجود در این کلینیک، کندلا بوده که از به روزترین تجهیزات روز دنیا استفاده میکند و علاوه بر داشتن تاییدیه سازمان غذا و دارو، اثر بخشی فوق العاده خوبی برای انواع تناژهای پوستی دارد. به همین دلیل هم حتی اگر پوست تیره ای داشته باشید، اصلا جای نگرانی درباره علت جواب ندادن لیزر مو نیست و فقط کافی است که نکات بالا را با دقت رعایت کنید.
سوالات متداول در مورد علت جواب ندادن لیزر موهای زائد
در زیر برخی از سوالات متداول در این رابطه را میخوانید:
بهترین زمان برای جواب دادن لیزر موهای زائد چه زمانی است؟
بهتر است زمانی برای لیزر موهای زائد مراجعه کنید که بیش از اندازه در معرض مستقیم نور خورشید نباشید. برای مثال، اگر شغل شما به گونه ای است که همیشه بیرون از خانه هستید، بهتر است این عمل را در فصول پاییز و زمستان انجام دهید.
اپراتور چه تأثیری در جواب دادن یا ندادن لیزر دارد؟
در صورتی که اپراتور لیزر تجربه و تخصص کافی در این زمینه داشته باشد، احتمال جواب دادن لیزر چندین برابر می شود. این در حالی است که اپراتور غیر متخصص و بی تجربه می تواند باعث سوزاندن پوست شود. در عین حال، این احتمال وجود دارد که نداند چگونه باید دستگاه لیزر را تنظیم کند و در نتیجه، احتمال دارد حتی بعد از طی روند درمان خود، نتیجه ای که انتظار آن را داشتید را مشاهده نکنید.